Soma AAT'de Aylık İlerleme Toplantısı Düzenlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95’i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Soma AAT'de Aylık İlerleme Toplantısı Düzenlendi
MASKİ Genel Müdürlüğü, betonarme imalatı devam eden Soma Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, tesiste aylık ilerleme toplantısı gerçekleştirildi.

Tesisin güncel durumu ve çalışmalardaki ilerlemelerin görüşüldüğü toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erdal Nohutçu, İnşaat Mühendisi Uğur Topkaya, Jeoloji Mühendisi Kemal Açıkgöz, Çevre Mühendisi Yeliz Parmaksız, Elektrik Teknisyeni Koray Arguz ve İdari İşler Şefi Ercan Mert katıldı.

Toplantıda, Avrupa Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Güven Seydioğlu, müşavir firma ve yüklenici firma yetkilileri de yer aldı. Düzenli olarak her ay yapılmakta olan toplantıda projede gelinen aşamalara ilişkin bilgiler görüşülerek, çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Kaynak: İHA