Reanimasyon Derneği Tarafından AEÜ'ye İkincilik Ödülü

Ahi Evran Üniversitesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan Endokrakeal Entübasyon Öğretiminde Videolaringoskopun Etkisi başlıklı deneysel çalışma ikincilik ödülü aldı.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında araştırma görevlilerinin asistanların daha iyi yetişebilmesi ve uzman hekimlerin bilgi ve becerilerinin artırılması için ülke çapında sürekli tıp eğitimi kapsamında konferanslar, ulusal ve uluslararası kongreler, bölgesel ve genel sempozyumlar ve mezuniyet sonrası kurslar düzenlemek amacıyla kurulan Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 50. Ulusal Kongresini gerçekleştirdi.

Türkiye’de Anestezi ve Reanimasyon uzmanlık eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi ve standardize edilmesi için çalışmalar yapan derneğin konferansı İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlendi.

Kongreye katılan üniversite öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Recai Dağlı, Yrd. Doç. Dr. Fatma Çelik, Yrd. Doç. Dr. Zeynel Abidin Erbesler ve Öğr. Gör. Meryem Gürler tarafından hazırlanan ’Endokrakeal Entübasyon Öğretiminde Videolaringoskopun Etkisi’ başlıklı çalışma Deneysel Çalışma Sözlü Sunu Yarışmasında Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından ikincilik ödülüne layık görüldü.

Kaynak: İHA