Kastamonu Belediyesi'nden Bayanlara Özel Spor Merkezi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, bayanlara yönelik özel spor merkezi için harekete geçti.

Kastamonu Belediyesi'nden Bayanlara Özel Spor Merkezi
Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent Çocuk Trafik Eğitim Parkuru binasının üst katını bayanlara yönelik ‘Fitness ve Plates’ salonu olarak dizayn edilmesi talimatını verdi. Başkan Babaş, hazırlanacak tesiste Kastamonu Belediyesi’nin alanında uzman spor eğitmenleri eşliğinde bayanlara ücretsiz fitness ve plates eğitiminin verileceğini söyledi.



Bayanlara özel olarak dizayn edilecek fitness ve plates salonunda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projenin en kısa zamanda eksiksiz bir şekilde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi. Başkan Babaş, her alandaki çalışmalarının hızla süreceğini ifade ederek, “Hazırlayacağımız spor alanında bayanlarımız ücretsiz olarak beden eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde spor yapabilecekler. En kısa zamanda hizmete açacağımız tesisimizin bayanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hazırlanacak merkezde bayanlar, hem stres atacak hem de sağlıklı yaşam için spor yapacak. Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bayanlara yönelik yapılacak özel spor merkezi için çalışmalara başlandı.
Kaynak: İHA