Kartal Belediyesi Kasım Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından 2009 yılından bu yana düzenli bir şekilde her ayın ilk haftası gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının  91’incisi Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda gerçekleşti.

Kartal Belediyesi Kasım Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Mahallelerin sorunlarının ele alınıp çözüm yollarının arandığı Kasım ayı muhtarlar toplantısına Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Nuran Keriş, Dr. Turgut Mermertaş, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cem Çetin, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil ve Kartallı muhtarlar katıldı.

Toplantının açılışını yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, konuşmasında her mahalledeki soruna özenle ve titizlikle çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirdi. Yeşilyurt ayrıca Kartal Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni projeler ve çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi. Muhtarların mahalleler ile ilgili sorunlarını dinleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları da sorunların en kısa zamanda çözüme ulaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Kartallı muhtarlar, yapılan toplantıların çok verimli geçtiğini, yaşanan sorunların bu şekilde kolaylıkla çözüme ulaştığını söyleyerek bu çalışmalara öncülük eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti.
Kaynak: İHA