Hasköy MEM Okullardaki Eksikleri Giderdi

Muş’un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullardaki eksiklikleri giderdi.

Hasköy MEM Okullardaki Eksikleri Giderdi
Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, okullardaki çalışmaların tamamlandığını, donanım ve kırtasiye ihtiyaçlarının tamamının giderildiğini söyledi.

Yeni eğitim öğretim yılına hızlı girdiklerini belirten Bozyel, okulların fiziki şartlarının kışa hazır hale getirildiğini kaydetti.

Okul idarecileriyle tek tek görüşerek ihtiyaçlara göre hareket ettiklerini ifade eden Bozyel, “2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin mağduriyet yaşamamaları için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak merkezdeki okulumuza hangi malzemeyi alıyorsak, en ücra yerde bulunan okulumuza da aynı malzemeyi alarak titizlikle çalışıyoruz. Okul ziyaretlerimizi şube müdürlerimizle beraber yaparak planlı bir şekilde hareket etmeye özen gösteriyoruz. Tüm okullarımızın boya badana işlerini tamamlamış durumdayız. Tatil zamanlarında oluşan tahribatlar giderildi. Şu anda okullarımız eğitim öğretime tamamıyla hazır durumda ve okul bahçelerimiz de birbirlerinden bağımsız hale getirildi” dedi.

Bölgede kış şartlarının ağır geçtiğini belirten Bozyel, “Okullarımıza kömür dağıtımlarını yaptık. Her okulumuz ihtiyacı olduğu kadarıyla kömürlerini aldı. Malum bölgemizde kış şartları ağır geçiyor. Bu kapsamda soba ve ısıtma sistemlerimizde eksik ve sıkıntılı bir durum söz konusu değil. Tüm okullarımızın gerek soba gerekse kalorifer ihtiyaçları tamamlandı. Okullarımız tamamıyla kış şartlarına hazır durumdadır. Bunun yanı sıra anasınıflarımızda eksik olan halı, donanım ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Diğer okullarımızın ihtiyacı olan bilgisayar, yazıcı, projeksiyon ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarını da gidermiş durumdayız. Hasköy’ün eğitim çıtasını yükseltmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bizlere bu yardımları sağlayan başta Kaymakamımız Hüseyin Göktürk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA