'En Çok Zamanın Geçirildiği Site' Hepsiburada.Com Oldu

Hepsiburada.com, alışveriş için en çok zamanın geçirildiği e-ticaret sitesi seçildi.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, Türkiye'nin 65 ilinden binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen araştırmada 'alışveriş için en çok zamanın geçirildiği e-ticaret sitesi' olarak belirlendi.

Digital Age Dergisi için FikriMühim şirketi tarafından yapılan 'Online Eğlence Platformları' adlı araştırmada kullanıcıların dijital eğlence tercihleri ortaya çıktı. Online alışverişin yüzde 56 ile sosyal medyadan sonra internet kullanıcılarının en sık yaptığı davranış olması dikkati çekti. 20'den fazla online alışveriş markasının dahil olduğu araştırmada hepsiburada.com birinci sırada yer aldı. Kullanıcıların yüzde 63'ü internette günde ortalama 3 saate kadar zaman geçirirken, bunların yüzde 47'si hepsiburada.com'da alışveriş yapmayı tercih etti.

Kadın ve erkek katılımcı sayısının eşit olduğu araştırmada, katılımcılarının yüzde 62'si 35 yaş altındaki kişilerden oluştu. Araştırmada, hepsiburada.com'u tercih eden kadın katılımcıların oranı yüzde 55, erkek katılımcıların tercih oranı ise yüzde 38 oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan, Türkiye'de e-ticaret sektörünün önemli bir atılım içinde olduğunu dile getirdi. Doğan, şunları kaydetti:

'Biz de hepsiburada.com olarak bu sektörün en büyük bir markasıyız. Ayda 60 milyon kez ziyaret edilen platformumuzda 30 farklı kategoride 3 milyondan fazla ürün yer alıyor. Zengin ürün seçenekleri arasından müşterilerimizin keyifle alışveriş yapabilmesi için başka hiçbir yerde bulunmayan indirim kampanyaları, belirli ürünlerde bedava kargo avantajı ve taksit seçeneği sunuyoruz. Müşterilerimize daha özel teklifler sunmak için tavsiye motoru özelliğimizle online alışverişi kişiselleştirdik.

Mobil uygulamamız üzerinden yapılan alışverişlerde ise müşterilerimiz için farklı avantajlar hazırlıyoruz. Aynı gün teslimat servisimiz, kredi kartı bilgilerini tekrar girmeden alışveriş yapmaya imkan tanıyan 'tek tıkla güvenli alışveriş' hizmetimiz yoğun olarak kullanılıyor. Alışveriş deneyimine getirdiğimiz bu yeniliklerle e-ticaret pazarının perakende sektöründeki payını artırmaya çalışıyoruz. Bu çaba içerisindeyken alışveriş için en çok zamanın geçirildiği e-ticaret sitesi seçilmek tüketicilere sağladığımız faydanın bir göstergesi olarak bizi çok mutlu etti.'

Kaynak: AA