Çiftelerliler Derneği'nden İl Milli Eğitim Müdürü Özen'e Ziyaret

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’i makamında ziyaret etti.

Çiftelerliler Derneği'nden İl Milli Eğitim Müdürü Özen'e Ziyaret
Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen’i makamında nezaket ziyaretinde bulunduk. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik ve önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz projelerimizden bahsettik. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, misafirperverliklerini ve milli eğitim camiasının sıcak yüzünü bizlere hissettirdi. Geleceğimiz olan gençlerimizi yetiştiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen nezdinde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ramazan Kutlay, Barış Hancı hocalarımıza ve bu kutsal çatının altında görev yapan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının ilçelerde öğrencilere her alanda sahip çıkmasının öneminden bahsetti.
Kaynak: İHA