Başkan Kılıçaslan'dan Eğitime Destek

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçede eğitim ve öğretimde kalite ve başarıyı hep birlikte yakalayacaklarını söyledi.

Başkan Kılıçaslan'dan Eğitime Destek
Belediye olarak ilçede eğitim kalitesinin artırılması için üzerilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Kılıçaslan, birlik ve beraberlik içerisinde ilçede eğitim ve öğretimdeki kalite ve başarıyı artıracaklarını ifade etti.

Okul müdürlerini ziyaret eden Kılıçaslan yaptığı açıklamada, “İlçemiz okullarını gezerek, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle hasbihalde bulunduk. Durağan Belediyesi olarak bizlerden beklentilerini sorduk. Eğitim bizim için her şeydir. Okullara hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Tüm okullarımızın fiziki, sosyal ve kültürel şartlarının iyileştirilmesi için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Okulların boyanmasından, bahçe düzenlemelerine, parke ihtiyaçlarından, spor alanları oluşturulmasına kadar her alanda gayretimizi ortaya koyuyoruz. Bu eğitim hizmetlerini yürütürken yaptığımız diğer önemli unsur, öğrencilerimizin sosyal hayatını canlı tutmayı sağlamaktır. Allah nasip ederse Durağan’da eğitim ve öğretimde kaliteyi ve başarıyı hep birlikte yakalayacağız" dedi.

Başkan Kılıçaslan, öğrencilerle sohbet etti, oynadıkları oyunlara katıldı.

Kaynak: İHA