Bakan Tüfenkci Taziye Mesajı Yayımladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Adana’da PKK yandaşlarının yaptığıizinsiz eylemde açılan ateşte şehit olan polis memuru Mustafa Yeli’nin ardından taziye mesajı yayımladı.

Tüfenkçi mesajında, " Milletin iradesinin teröre ipotek edilemeyeceğini anlayamayan bu terör örgütü ile onun işbirlikçileri, vatanımızın ve milletimizin birliğini bu hain saldırılarla asla bozamayacak " ifadelerini kullandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, taziye mesajında “Malatyalı hemşehrim polis memuru Mustafa Yeli’nin Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde alçak PKK’nın yandaşları tarafından açılan ateşle şehit düşmesinden derin bir teessür duydum. HDP’li milletvekillerinin tutuklanmasını bahane ederek, korsan gösteri yaparak, sokakları karıştırmayı hesaplayan PKK yandaşları bu çabalarında başarılı olamayacak. Terör ile arasına mesafe koyamayan, yargıya meydan okuyan siyasiler yargı karşısına çıkacak ve hesap verecek.Devletimiz de birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan hainlere fırsat vermeyecek, haklı mücadelesini sonuna kadar kararlılıkla sürdürecektir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin güvenliği, ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan kahraman polisimiz Mustafa Yeli başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA