Şehzadeler'de Darbeler Konuşuldu

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk, Şehzadeler Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği söyleşi programına konuşmacı olarak katıldı.

Şehzadeler'de Darbeler Konuşuldu
Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu söyleşi programına katıldı.

Programda Öztürk tarafından 15 Temmuz’ un bilinmeyenlerini, Cerablus meselesi ve son dönemde Dünya’da yaşanan olaylar değerlendirildi. Tarihi Bedesten Nikâh Salonun’ da düzenlenen söyleşi programına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, AK Parti İl Başkanvekili Berk İçelli, Şehzadeler Müftüsü Mehmet Cesur, Ensar Vakfı Başkanı Arif Çeler, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk halkının yaşanan olayları unutmaması gerektiğini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç “İlim Yayma Cemiyeti olarak Şehzadeler Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri söyleşi programının darbenin görünmeyen yüzünün da iyi anlaşılması için düzenlediklerini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç “15 Temmuz hain darbe girişimini hepimiz yakından gördük, birçok olaya şahit olduk. Ancak istedik ki yaşanan darbe olayların birebir içerisinde kalan ve birçok şeye tanık olan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk bunları halkımızla paylaşsın. Türk halkı olarak bu konularda hafızamızı diri tutmamız gerektiğine inanıyorum. Birçok projede olduğu gibi bu projemizde de bizi yalnız bırakmadıkları için bize destek sağladıkları için bu programı gerçekleştirmemize vesile olan Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin bölgesinde büyümeye devam edip süper güç olma yolunda ilerledikçe hainlerinde boş durmayacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Ülke TV, Ülkemizin ve halkımızın değerlerine sahip çıkan bir yayın politikası ile bizlerin göğsünü kabartıyor. Yeni Şafak Gazetesi de kurulduğu yıllardan beri takip ettiğimiz bir gazete. Zor zamanlarda milletin değerlerini cesurca haykırmış olan bir gazete. Bu uğurda bedel ödemekten çekinmemiş olan bir gazete bugünde hamd olsun ki aynı anlayış ile aynı çizgide yayın hayatına devam ediyor. Böylesine önemsediğimiz Ülke için bir kazanım olduğunu düşündüğümüz, iki güzide ve önemli kurumumuzun etkili bir ismi olan çok değerli Hasan Öztürk’ ün bugün sizlerle buluşturmaya vesile olmanın bizlerde mutluluğunu yaşıyoruz. Son günlerde yaşanan gelişmeleri hep birlikte takip ediyoruz. Bu vesile ile buradan kaybettiğimiz aziz şehitlerimizi Birkez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam ettiği müddetçe, bu ülke üzerinde oyun oynamaya devam edecek olan hainler var olacaklardır, ta ki Türkiye süper güç olup yeryüzünde adalet ve huzurun tesisinde söz sahibi oluncaya kadar. Geçtiğimiz dönemlerde farklı kılıklarda farklı yöntemlerle sahne alanlar, bugün de farklı yöntem ve kılıklarla sahneye çıktığını hep birlikte görüyoruz. Bu hak ile batılın mücadelesi gibi, bundan sonraki süreçte de yeni taşeronlar bu ülkenin büyümesini ve güçlenmesini engellemek, bu ülkede bir kardeş kavgasını çıkarta bilmek için rol almaya devam edeceklerdir ”dedi.

Türkiye’ de son günlerde yaşanan olaylara değinen Başkan Çelik “Son bir haftadır basında yer alan haberleri hepimiz takip ediyoruz. Türkiye ile ilgili, neler oluyor diyenlerin bugüne kadar Türkiye’ yi karıştıranların fotoğrafını adeta net bir şekilde de hep birlikte görmüş oluyoruz. Kim ne derse desin, kim hangi şer odak ve gücünü destekliyor olursa olsun biz seksen milyon vatandaşımız ile Allah’ın izniyle gelen tüm dalgalara göğsümüzü siper edeceğiz. 15 Temmuz da yaşananların benzerlerini hayata geçirmek isterlerse, bizler yine meydanlarda olacağız ve bu ülkeyi kimseye teslim etmeyeceğiz. Ay Yıldızlı bayrağımızın altında özgür bir şekilde rabbimizin de izniyle kıyamete kadar bu cennet vatanda yaşamaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, çünkü bizim tarihimiz kara lekelerle dolu değildir. Biz tarihimiz söz konusu olduğunda başımızı dik tutuyoruz. Gönül coğrafyamızın hangi köşesine giderseniz gidin büyük bir saygı ve hürmetle karşılanıyorsunuz. Bizler yolumuza devam edeceğiz. 15 Temmuz’ da olduğu gibi bundan sonra da Vatanımız, Bayrağımız ve Ülkemiz için dimdik ayakta duracağız” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Nadir Teke’nin moderatörlüğünde 15 Temmuz darbe girişimi, Münbiç ve Cerablus meselesi ile Dünyada yaşanan gelişmeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Öztürk’ ün yaptığı konuşmalar esnasında vatandaşlar konuşulan konuları büyük bir dikkatle izlediler. Öztürk vatandaşlardan gelen sorularda cevaplayarak programı sonlandırdı. Programın sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ e Mesir Macunu hediye etti.
Kaynak: İHA