Oluklu Köyünde Vali Erin'e Coşkulu Karşılama

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, kırsal kesimin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla başlattığı köy gezilerini sürdürüyor.

Oluklu Köyünde Vali Erin'e Coşkulu Karşılama
Adıyaman Merkeze bağlı Oluklu Köyü’ne giden Vali Abdullah Erin, burada köy halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Köye bölge insanının alkışları ve sevgi gösterileri arasında giren Vali Erin, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Yöresel kıyafetli yaşlı kadınların zılgıtlarla ağırladığı Erin,yaşlı kadınlarla sohbet ederek, elini öptü. Ziyarette Oluklu Köyü halkını dinleyen Vali Abdullah Erin, köyün ihtiyaç ve sorunlarını tek tek not alarak bu talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirileceği müjdesini verdi. Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Oluklu halkına teşekkür eden Vali Erin, “Köylülerimizle daha çok konuşup dertleşerek, bütün vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gelmesine katkı sağlayacağız. Doğu-Batı, Kuzey-Güney bütün köylerimizi ve özellikle de Alevi vatandaşlarımızın yaşadığı köyleri, mezraları ve onların değer verdikleri bütün değerli şeylerin bizim için de değerli olduğunu söylüyoruz. Bunun sadece söylemde kalmayacağını, herkese hissettireceğimizi de göstereceğiz. Sizin için ne kıymetli ise, bizim içinde o kıymetlidir. Köylülerimizin dile getirdiği taleplerden çöze bildiklerimizi hızlı bir şekilde yapacağız. Diğer talepleri de belli bir sıralama ve planlamaya koyacağız. İl Özel İdaresi tarafından köylere yönelik yapılacak hizmetlerde ve bu hizmetlerin adil bir şekilde dağılımı için de İl Genel Meclisindeki arkadaşlarımızla beraber üstümüze düşeni yapacağız. Elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Aramızdaki kardeşliği, birliği ve beraberliği sabote etmeye çalışanların yaymaya çalıştıkları, provake etmeye çalıştıkları, propagandasını yaptıkları ayrımcılığın hiçbirinin yanında durmadığımızı, hepsini nefretle ve şiddetle kınadığımızı bilmenizi istiyorum. Bir vali olarak benim sizden, sizin de benden hiçbir farkınız yoktur. Birey olarak eşit düzeydeyiz. En zengininden en fakirine, köylüsünden, şehirlisine hepimiz Allah’ın kullarıyız ve eşit düzeyde yaratılmışız. Devletimizin bütün kapıları siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindedir” diye konuştu.

Oluklu Köyünü ziyaretinde Vali Abdullah Erin’e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan ile Mahalli İdareler Müdürü Yusuf Güleç eşlik etti.
Kaynak: İHA