Medical Park Elazığ Hastanesi, Acentelerle Bir Araya Geldi

Medical Park Elazığ Hastanesi, sağlık sigortası acentelerinin yaşadıkları sıkıntıları gidermek için toplantı düzenledi.

Medical Park Elazığ Hastanesi, Acentelerle Bir Araya Geldi
Hastanede gerçekleştirilen toplantıya, sağlık sigortası acenteleri ve Medical Park Hastane yetkilileri katıldı.

Toplantıda acentelerin sorunlarına değinerek, tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgi verildi.

Bilinçlendirme üzerine bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Seden Özkan, tamamlayıcı sağlık sigortasının önemine vurgu yaptı.

Tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgi veren Özkan, “Tamamlayıcı sağlık sigortası, hasarlı ve oluşabilecek sağlık hasarlarını devlet kapsamında hem SGK’ya hem de sigorta şirketlerine yükleyerek dağıtmaktan oluşuyor. Eskiden 8 bin liraya kadar aldığımız özel sağlık sigortaları, devletinde güvencesiyle şuanda 150 ve 200 lira gibi çok az makul fiyatlardadır. 1 yılda ödenecek 200 liralık prim, hasarıyla hastanemizde 1 muayenede ödeyeceği 200 liraya denk getirerek, 1 yıl boyunca fark ödemeden sadece tamamlayıcı sağlık sigortası satın alarak 1 yıllık hasarlarını kapsama almış bulunuyorlar. Bu konuyla ilgili daha detaylı çalışmalarımız devam edecektir. Acentelerimiz bu konuda bize sürekli desteklerde bulunacak. Sosyal sorumluluk kampanyaları yapacağız. Tamamlayıcı sağlık sigortasını çok daha net ve anlaşılır şekilde anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Sağlık sigortasının Elazığ’da geliştirilmesi gerektiğini ifade eden sigorta acentesi sahibi Nuri Önal, sağlık sigortasının çok önemli bir sigorta olduğunu fakat vatandaşların bu konuda bilinçli olmadığını söyledi.

Kaynak: İHA