Makam Şoförleri Tek Çatı Altında Toplandı

Yeni kurulan Anadolu Makam Şoförleri Derneği Başkanı Şener Sarılar, dernek altında makam şoförlerini toplayarak, meslekte kaliteyi en üst seviyeye getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Makam Şoförleri Tek Çatı Altında Toplandı
Yönetim kurulu üyeleri bir otelde düzenledikleri etkinlikte bir araya geldi. Eskişehir ve çevre illerinde makam şoförlüğü yapanların bir çatı altında toplanması için kurulan dernek, ayrıca eğitimlerle daha bilinçli şoförler yetiştirmeyi hedefliyor. Makam şoförlerin yaşadıkları sorunlara karşı birlikte hareket edilmesi adına derneğin kurulduğunu belirten Başkan Şener Sarılar, Eskişehir ve çevre illerdeki şoförlerin bu şekilde tek çatı altında toplanacağını söyledi.



Dernek altında yeni nesil şoförlerin daha eğitimli yetişeceklerini belirten Sarılar, “Bu derneği kurmamızın bir amacı ise yeni gelecek genç şoförlerin eğitim almaları. Dernek sayesinde birbirimizle yardımlaşacağız. Zor günlerimizi birlikte aşacağız. Yeni şoförler yetiştirerek, ihtiyaç halinde göndereceğiz. Bu sayede hem piyasada makam şoförü sıkıntısı çözeceğiz, hem de işverenin eleman aramasını ortadan kaldıracağız. Yaptığımız eğitimler sonucunda sertifika vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA