Başkan Toçoğlu İtfaiye Teşkilatıyla Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni hizmet binasına taşınan itfaiye teşkilatıyla yemekte bir araya geldi.

İtfaiye teşkilatının yemekhanesinde düzenlenen programda konuşan Toçoğlu, Harmanlık Tesisleri'nin bulunduğu alana modern bir itfaiye binası kazandırdıklarını söyledi.

Kolluk kuvvetleri arasında bulunan itfaiye teşkilatını modern bir tesise kavuşturmanın memnuniyetini yaşadıklarını dile getiren Toçoğlu, 'Bugün itfaiye teşkilatımızın 18 grup, 3 müfreze ve 80 aracı bulunuyor. Personel ve ekipman konusunda yeterli durumdayız. Yeni bina teşkilatımıza hayırlı olsun.' diye konuştu.

Toçoğlu, teşkilatın şehrin tamamında büyük bir gayret gösterdiğini, herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için ortaya azami bir çaba koyulduğunu vurgulayarak, 'Can ve mal kayıplarının yaşanmaması için dinamik, hızlı ve profesyonel çaba ortaya koyan gerekli tüm donanımlara sahip bir teşkilata sahibiz. İtfaiyeciliğin mesaisi olmaz, 7/24 görevdeyiz. Hamd olsun bugüne kadar işleyişle alakalı olarak hiçbir sorun yaşamadık. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla işlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize kolaylıklar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Programa, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, daire başkanları ve çok sayıda itfaiye çalışanı katıldı.

Kaynak: AA