Başkan Gürlesin Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Pınarkent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gürlesin Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mahalle Buluşmaları kapsamında Pınarkent Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, sorunlarını dinledi. Başkan Gürlesin’e mahalle buluşmasında belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Pınarkent Muhtarı Bilal Yakalve birim müdürleri eşlik etti.

Pamukkale İlçesi’ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde vatandaşlarımızla buluşarak modern Pamukkale yolunda el ele birlikte yürüyemeye devam ediyoruz. 68 mahallemizde olduğu gibi Pınarkent’te de hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Yatırımlarımızın Pamukkale İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Her mahalleye yapılan çalışmalarla dokunmaya devam ettiklerini ifade eden Gürlesin, “Pınarkent mahallesine kurulduğumuz günden bu yana bir çok projeyi hayata geçirdik. 68 mahallenin tamamına MOBESE kameraları takıyoruz. Pınarkent’e bin 800 metrekare kapalı pazaryeri, yanında da bin metrekare de otopark yaptık. Mahalleye 57 bin metrekare asfalt döküldü. 25 bin metrekare beton parke yol yapımı, 7 bin metrekare de bordür imalatı bu mahallede kullanıldı. Mahallede anons sitemi yenilendi. 2.5 yıl önce kurulan bir belediye olarak halkımızın taleplerini yerine getirmek üzere bize verilen emanetle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA