AKİMMED Üyeleri İstişare Toplantısında Buluştu

Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKİMMED) üyeleri, istişare toplantısında bir araya geldi.

AKİMMED Üyeleri İstişare Toplantısında Buluştu
Şehit Zeynep Sağır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen istişare toplantısına Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel, AKİMMED Dernek Başkanı İbrahim Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve AKİMMED üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, küçük oğlunun da İmam Hatip Ortaokulunda okuduğunu ve bundan da çok mutlu olduğunu dile getirerek, bu tür organizasyonların üyeleri kaynaştırma ve güzel faaliyetler yapma adına önemli olduğunu vurguladı. Başkan Akkaya, kendisinin her zaman halka hizmetin hakka hizmet anlayışında olduğunu ve yapılacak faaliyetleri destekleyeceğini ifade etti.

Dernek faaliyetleri ile güncel konuların konuşulduğu toplantıda AKİMMED Başkanı İbrahim Öncel, katılımcılara teşekkür etti. Bu tür toplantılarla üyelerini bir araya getirmeyi planladıklarını söyleyen Öncel, ayrıca İmam Hatip Lisesine TEOG’tan 375 ve üzeri puan alan her öğrenciye burs verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini dile getirerek, bu konuda destek verenlere de teşekkür etti. Dernek Başkanı Öncel, burs konusunda katkıda bulunmak isteyenlerinde desteklerini beklediklerini ifade etti.

Katılımcıların görüş ve önerilerini yönetim kurulu üyelerine aktarması ile devam eden istişare toplantısı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA