AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş'tan Gölbaşı'na Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde temaslarda bulundu.

Ataş, beraberinde TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara ve İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ile Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

Ataş, Gölbaşı'nın gelişmiş ve güzel bir ilçe olduğu belirtti.

Siyasi partilerin ülkelerine ve vatandaşlarına hizmet için kurulduğunu kaydeden Ataş, AK Parti'nin kurulduğu yıldan bugüne 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve 1 cumhurbaşkanlığı seçiminde hep çıtayı yükselterek oy oranını arttırdığını söyledi.

AK Parti'nin 14 yıl boyunca hiçbir siyasi partiye nasip olmayan hizmetlerin altına imza attığını kaydeden Ataş, '14 yıllık süre içerisinde Türkiye, çok büyük kazanımlar elde etti.' dedi.

Yusuf Özdemir de yürüttükleri çalışmaları anlattı. Özdemir, en önemli ihtiyaçlarının Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz hattı döşenmesi olduğunu belirterek, 'Doğalgaz geldiğinde daha çok yatırımcı ilçemize gelecek. Şu anda ilçemizde bir çelik tencere fabrikası kuruluyor. 1 ay sonra işe başlayacaklar ve ilk etapta 100 kişi istihdam edilecek. Daha sonra bu sayı 300'e çıkacak. Başka yatırımcılar da bizimle irtibata geçmeye başladı. Bu yüzden buradaki çalışmaların hızlandırılmasını talep ediyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA