Hayırsever Esnaflardan Hastaneye Anlamlı Bağış

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Çuhalı Çarşısı Gönüllüleri Derneği tarafından toplanan bağışlarla Akçakoca Devlet Hastanesine diyaliz makinası alınarak bağışlandı.

Hayırsever Esnaflardan Hastaneye Anlamlı Bağış
Akçakoca’da uzun yıllar önce bir gurup gönüllü tarafından inşa edilen Diyaliz merkezine, Çuhalı Çarşısı Gönüllüleri Derneği tarafından diyaliz makinası alınarak bağışlandı. Dernek Başkanı Zeki Aydın, "Biz gönüllüler olarak devlet hastanemizdeki diyaliz ünitesindeki eksiği gördük ve bu anlamda İstanbul’daki arkadaşlarımızında katkıları ve dernek üyelerimizin bağışlarıyla diyaliz makinası alarak bağışladık. Bu bir başlangıç, daha yardımlarımıza bağışlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Dernek yönetim kurulu üyesi Ömer Aydın, ise Devlet hastanesi personeline teşekkür ederek ’’Bir yakınım bu diyaliz ünitesinde tedavi görüyordu. Bu sayede burada bir eksik olduğunu gördük. İnsana dönük bir yatırım yapmaya karar verdik. Bizler gönüllüler olarak buraya bir diyaliz makinası aldık. Çok mutluyuz, makinamız önümüzdeki hafta hizmete girecektir’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA