CHP'liler Muhtarları Dinledi

CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları dinlendi.

CHP'liler Muhtarları Dinledi
Taşfabrika’da düzenlenen toplantıya CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, CHP Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bektaş Kılınç, Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı.

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde yaşanan bir iletişimsizlikten dolayı tüm muhtarlardan özür diledi. Muhtarların bu ülke için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Balaban, “Muhtarlık 200 yıllık bir kurumdur. Muhtarlık bugün de demokrasinin temelidir, yerel yönetimin temelidir. Bütün muhtarlarımızı ayrı bir değer olarak görüyoruz. Muhtarlarımız hangi görüşte olurlarsa olsunlar bizim başımızın tacıdır. Onlarla birçok ortak yanımız var, bunlardan biri de demokrasidir. Muhtarlarımızı atanmış değil, seçilmiş insanlardır. Muhtarlarımızı halkla devlet arasında en önemli köprüdür” dedi.

Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan, CHP’nin her zaman muhtarların yanında olduğunu belirterek, Başkan Balaban’a çiçek takdim etti.

Muhtarlara seslenen CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de ülkenin çok ağır bir gündem içinde olduğunu belirterek hükümete yönelik eleştirilerde bulundu.

Konuşmaların ardından CHP’liler muhtarların isteklerini ve sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA