Bakan Arslan, Panama Cumhuriyeti'nin Bağımsızlık Etkinliğine Katıldı

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Panama Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 113. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı.

Panama Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 113. yılı ve Dünya Denizcilik Örgütü (IMO) Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliğinin gelecek yıl Panama'da düzenlenecek olması dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

Etkinliğe Arslan'ın yanı sıra Panama Denizcilik Bakanı Jorge Barakat Pitty, IMO Genel Sekreteri Kitack Lim, Panama'nın İstanbul Başkonsolosu Andres Nunez ve davetliler katıldı.

Arslan, bu yıl Türkiye'de düzenlenen IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliğinin başarısının altında IMO Genel Sekreteri Lim'in ve konuk bakanların katılımının yanı sıra, Bakanlık yetkililerinin fedakarca çalışmasının yattığını anlattı.

Konuk Bakan Pitty'nin Türkiye'nin etkinlikteki başarısını takdir etmesi üzerine Arslan, 'Eminiz ki 2017'de Panama'daki etkinlik bundan çok daha güzel ve etkili olacak. Biz de denizciler olarak bundan memnuniyet duyacağız.' karşılığını verdi.

Kaynak: AA