AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanlığı, Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Yalova şubesi tarafından oluşturulan mobil kan toplama aracında toplu kan bağışında bulundu.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanlığı önünde mobil kan toplama aracında AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, Kadın Kolları Başkanı Ülkü Akar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar, kan bağışında bulundu.

Öztabak kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, Çınarcık teşkilatlarının da bu hafta içinde böyle bir kampanya düzenlemiş olmasının kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Çınarcık teşkilatlarına teşekkür eden Öztabak, şöyle konuştu:

'Kan bağış kampanyasına güzel bir ilgi olduğu söylendi. Biz de ilden hem kampanyaya destek vermek amacıyla hem de Kızılay Haftası nedeniyle ve Kızılay’ın da özellikle kan toplama kampanyalarına destek verilmesi gerektiğine önem veriyorum. Bu çerçevede yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte bizler de kan bağışında bulunuyoruz. Sayın Başbakanımızın kan bağışı sırasında söylediği sözler çok anlamlı, 15 Temmuz’da insanlarımız canını verdi, kanını döktüler. Bizler de hastalarımız için, kana ihtiyacı olan, şifa bulması gereken hastalarımız için kanımızı veriyoruz. Ama her zaman da bu vatan için canımızı veririz. AK Parti böyle bir teşkilattır.'

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya da AK Parti teşkilatı olarak böyle bir etkinliğin içinde yer almak istediklerini belirterek,' Güzel bir etkinlik oldu. İl başkanımız ve il yöneticilerimiz de iştirak ettiler. Çınarcık genelinde de bayağı talep olduğunu gördük. Biz de kan bağışında bulunduk herkesi de kan bağışına davet ediyoruz.' ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA