Üniversiteli Gençler Engelli Öğrencileri Ağırladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında engelli öğrencileri konuk etti.

Üniversiteli Gençler Engelli Öğrencileri Ağırladı
Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında engelli öğrencilere yönelik olarak Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı’nın katkılarıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

BESYO öğrencilerinin Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri için hazırladığı etkinlik, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nün bahçesinde gerçekleşti. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İrade Abbasova, Okt. Aytekin Kandemir ve Okt. Zeynep Gergin’in önderliğinde Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerince hazırlanan 30 dakikalık dinletinin ardından engelli öğrenciler, Yrd. Doç. Dr. Ceren Saygı’nın dikkat, bellek ve refleks gelişimini destekleyen Yedi Adım Dansı’yla keyifli dakikalar geçirdi.

Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Aykut Ok; “Bu tarz etkinliklerin öğrencilerimiz için çok yararlı olduğunu düşünüyoruz. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA