Toyota'dan Servis Ve Bakım Programı Kampanyası

Toyota, 2007 yılı ve öncesi seçili Corolla ve Yaris modelleri için yıl sonuna kadar sürecek servis ve bakım programı düzenledi.

Toyota tarafından yapılan açıklamaya göre, 'Eski Dostlar' programından yararlanacak Corolla ve Yaris sahiplerine avantajlı menü ve yedek parça sunulacak.

Bunlar arasında; motor yağı değişim menüsü 94 TL’den, ön fren balatasının da dahil olduğu orijinal yedek parça menüsü ise 96 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Toyota'nın Türkiye’ye yayılmış 57 plazasına gelenler söz konusu menü ve yedek parçaların yanında ücretsiz check-up’tan da yararlanacak.

Toyota, ayrıca 2007 ve öncesi tüm modellerini de 'Eski Dostlar Programı' kapsamında 'Toyota Forever Kart Diamond' statüsüne yükseltti. Sektörün kapsamlı sadakat programı olan 'Forever Kart' ile servislere gelenler yüzde 20 yedek parça, yüzde 30 işçilik indiriminden yararlanacak, yüzde 5 oranında BP’den akaryakıt hediyesi kazanacak. 'Diamond Kart' statüsüne yükselen 'Forever Kart' sahipleri ayrıca ücretsiz olarak 1 yıllık Medline Acil Sağlık Hizmetleri üyeliklerini de başlatmış olacak.

Kaynak: AA