Kızılay Haftasına Yakışır Kutlama

Türk Kızılayı Soma Şubesi, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasını adına yakışır bir şekilde kutluyor. Hafta kutlamalarında Kızılay Soma Şubesi ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunacak.

Kızılay Haftasına Yakışır Kutlama
Yıl boyunca mağdurların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı tüm insanların umut kapısı olmaya devam ediyor. Türk Kızılayı Soma Şubesi bu yıl Kızılay haftasını adına yakışır biçimde kutlama kararı alarak bu haftayı da ihtiyaç sahibi öğrencilere el uzatarak kutluyor. Türk Kızılayı Soma Şubesi, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle işbirliği içinde belirlenen gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerin her türlü giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını bizzat okullarına giderek karşılıyor. Türk Kızılayı Soma Şubesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürleri nezdinde belirlenen öğrencilere bu anlamlı haftada 230 adet kışlık ayakkabı, 210 adet mont ve ceket, 250 adet pantolan, 200 adet kazak ve 235 adet kırtasiye malzemesini ulaştıracak.

Türk Kızılayı Soma Şubesi Başkanı Aziz Günal, "Giyim ve kırtasiye malzemesinin yanısıra Soma esnafının da duyarlı davranışları sonucunda taleplere karşılık vermeleriyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Kızılayı’na desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Soma Kaymakamı Sayın Ahmet Altıntaş’a, Soma Belediye Başkanı Sayın Hasan Ergene’ye, Soma esnafına, SOSEV’e ve duyarlı Soma halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, Türk Kızılayı olarak her zaman umut kapısı olmaya devam edeceğimizi yineliyoruz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA