Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Kilis İl Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla 'Vatan Sana Kanım Feda' adı altında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında 'Vatan Sana Kanım Feda' temasıyla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, AK Parti Kilis Milletvekili Hilmi Dülger ve İl Başkanı İzzet Toprak ve teşkilat üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Dülger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kan bağışında bulunmanın insan hayatı için çok önemli olduğunu belirtti.

AK Parti ve Kilis Türk Kızılayı'nın başlattığı kan bağışı kampanyasına gönülden destek verdiklerini dile getiren Dülger, 'Bu kan şuanda hastanede ameliyatta kanamalı bir hastanın ihtiyacı olabilir. Bizim de kana ihtiyacımız olabilir. Bunun için başkalarının durumunu anladığımız takdirde onlara kan bağışında bulunup dertlerine derman olabiliriz. İnanın bir gün bir yakınlarımıza ve kendimize kan bulmakta zorlanmayacağız, çünkü bu tür kampanyaları git gide genişleyecek. Kan ihtiyaç duyan insanları düşünmek ve kan verilmesi gerektiğini düşünüyorum.' dedi.

AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak da kan bağışına her zaman ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaparak, 'Bu sabah kan bağışımız başladı. Hem kan bağışı yapıyoruz hem de aşure ikramında bulunuyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunduğunu gördük. Biz de il teşkilatı olarak bir program düzenledik. Benim başıma gelmez dediğiniz ne varsa her insanın başına gelebilir. Onun için kan her zaman ihtiyaç oluyor. Bir kan bağışı 3 kişinin hayanı kurtarıyor.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA