Elmalı-Korkuteli Duble Yolu 2017'De Başlayacak

Elmalı-Korkuteli arası duble yol yapım çalışmasının 2017 yılında başlayacağı bildirildi.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, yaptığı açıklamada, Karayolları tarafından 40 kilometre uzunluğundaki Elmalı-Korkuteli arasındaki duble yol çalışmalarının 2017 yılında başlayacağını söyledi.

AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse ve Atay Uslu ile Ankara’da Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'ı ziyaret ettiklerini ifade eden Öztekin, Elmalı-Korkuteli arasındaki duble yol projesinin 2017 yılında yatırım programına alınarak yapım çalışmalarının başlayacağı müjdesini aldıklarını belirtti.

Yolun tamamının sıcak karışım asfalt olacağını kaydeden Öztekin, 'Elmalı'nın en önemli sorunlarından biri olan yol sorunumuzun da çözülüyor olması, bizleri sevindirdi. Bu konuda bizlere destek veren Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, Antalya milletvekillerimiz, Karayolları Genel Müdürümüz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılan tüm hizmetler karşısında Elmalı halkımız değerli devlet büyüklerimize minnettardır. Bu güzel hizmet Elmalı’mıza hayırlı olsun.' dedi.

Kaynak: AA