Bilecik Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor

Bilecik Belediyesi asfalt ekipleri kent merkezi genelinde ihtiyaç duyulan asfalt yollarda yama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor
Yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Bilecik Belediyesi asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İl genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Beşiktaş Mahallesinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel havaların etkisiyle belirlenen program dahilinde Kent içinde program dahilinde yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Beşiktaş Mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek bozulan asfaltı onaran Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerine teşekkür etti. Cadde ve sokaklarda alt yapı çalışması nedeniyle bozulmalar meydana geldiğini kaydeden yetkililer, asfalt yama ekiplerince bu bozulan kısımların yeniden onarılarak yapıldığını, çalışma sırasında yama yapılacak yerin derz kesme makinası ile kesildiğini, kepçe ile de hafriyatın alındığını belirten yetkililer, daha sonra yola stabilize malzeme dökülüp, silindirle sıkıştırıldığını ve gerekli yerlere yapıştırıcı malzeme uygulanıp asfalt atılarak asfalt yama işleminin tamamlandığını ifade ettiler. Ekipler, Bilecik’te bozulan yollara bakım işlerine devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA