Toplum Ruh Sağlığı Merkezi' El Sanatları Sergisi Açıldı

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) tarafından takip ve tedavileri yapılan hastaların, usta öğreticiler eşliğinde yaptıkları ahşap takı gereçleri, el işi faaliyetleri ve resim çalışmalarından oluşan el sanatları sergisi Vali Mehmet Aktaş’ın katıldığı programla açıldı.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi' El Sanatları Sergisi Açıldı
Serginin açılışında Vali Mehmet Aktaş’ın yanı sıra İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İsmail Kara, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, sağlık çalışanları, TRSM hasta ve yakınları yer aldı.

KARES AVM’de üç gün boyunca açık kalacak olan serginin açılışında konuşan Vali Mehmet Aktaş “Kamu Hastaneler Birliği bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliği içerisinde düzenlediği ve bu merkezimize gelen vatandaşlarımızın el emeği, göz nuru eserlerden oluşan sergisinin açılışını yapıyoruz. Bu serginin açılmasında emeği geçen, katkısı olan bütün kurum ve kuruluşlar ile buraya emek veren vatandaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık, hayırlı ve uğurlu olsun.“dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesini kesen Vali Mehmet Aktaş sergiyi gezerek yetkililerden bilgiler aldı.
Kaynak: İHA