Sorgunlular'dan Erzincan Valisi Arslantaş'a Ziyaret

Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Hacı Şahbaz ve Sorgun ilçesine bağlı belde belediye başkanları, Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ı ziyaret etti.

Şahbaz, ziyaretle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arslantaş'ın Sorgun kaymakamı iken Valiler Kararnamesi ile Erzincan'a vali olarak atandığını hatırlatarak, yaptıkları ziyarette hasret giderdiklerini söyledi.

Arslantaş'ın Sorgun'da kısa bir süre kaymakamlık yapmasına rağmen, birçok projeye imza attığını, bu projelerden bir kısmının tamamlanıp uygulama aşamasına geldiğini ifade eden Şahbaz, 'Sorgun'a bağlı beldelerde görev yapan belediye başkanı arkadaşlarımızla Sayın Arslantaş'ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde hem geçmişi yad ettik hem de yarım kalan projeler konusunda kendilerinin düşüncelerini aldık. Sağolsun her zaman olduğu gibi yine bize her türlü yardımı yapacaklarını ifade ettiler. Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz.' dedi.

Ziyarete, Şahbaz'ın yanı sıra Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer, Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu ve eski Araplı Belediye Başkanı Osman Torun katıldı.

Kaynak: AA