Minik Eller Fidan Dikti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde anaokulu öğrencileri 'Her öğrencinin bir ağacı olsun' projesi kapsamında okul bahçesine 80 fidan dikti.

Anaokulu öğrencileri İslahiye Belediyesinin desteğiyle çevre düzenlemesi yapılan okul bahçesine defne ve çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Okul Müdürü Müslüm Polat, bahçeye her mevsim dikilebilen çoğunluğu tüplü çam ağaçlarından oluşan 80 adet ağaç dikildiğini söyledi.

Polat, amaçlarının beyinleri ve kalpleri saf ve temiz bir yaprak gibi olan öğrencilerin anılarını ölümsüzleştirmek ve ileriki zamanlarda her okula geldiklerinde, yanından geçtiklerinde anılarına eşlik eden canlı varlıkların olmasını istediklerini bu amaçla ilçede bulunan 80 okulu sembolize eden her bir ağaç bir okulu temsil edecek şekilde fide diktiklerini belirtti.

Etkinliğe İslahiye Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Şube Müdürleri Mustafa Özdemir ve Yüksel Beroje, İslahiye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yüksel Şahin, TEMA İslahiye Gönüllü Sorumlusu Handan Ulukan ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA