Kenan Doğulu'dan caz performansı

Pop müzik sanatçısı Kenan Doğulu, İzmir'de verdiği konserde sevilen parçalarını caz formatında seslendirdi.

Kenan Doğulu'dan caz performansı
Pop müzik sanatçısı Kenan Doğulu, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki konserde, sevilen parçalarını caz formatında söyledi.

Konser öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Doğulu, geçen seneki 'İhtimaller' albümünün eski şarkılarının caz versiyonlarından oluşan bir albüm olduğunu, bu seferkinin ise bir 'big band' projesi olduğunu belirtti. Festival kapsamındaki konser için İzmirli müzisyenler ile İtalyan Furio di Castri ve Giampaolo Casati gibi caz müziğin temsilcileri ile sahne alacağını ifade eden Doğulu, “İtalya'daki 6 aylık çalışmayla aranje edilen eserlerin Türkiye'deki lansmanı olduğu için çok heyecanlıyım. Umarım çok güzel bir konser olacak. Bu bir ilk ama son olacağını sanmıyorum” dedi.

Kenan Doğulu'dan caz performansı

Caz müziğin İtalyan temsilcileri Furio di Castri ve Giampaolo Casati'nin direktörlüğündeki konserde Doğulu, Türkiye'de daha önce hiçbir pop müzik şarkıcısına yapılmamış olan big band aranjmanlarından oluşan farklı bir proje ve yorumla İzmirli sanatseverlerle buluştu. ‘Kenan Doğulu Swings With Blue In Green Allstars Band' başlıklı konserde, sevilen 13 şarkısının caz aranjelerini seslendirdi.

Kenan Doğulu'dan caz performansı

Konsere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Büyük Salon'da yer bulamayan sanatseverler için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi lobisine led ekran ile 750 kişilik oturma düzeni kuruldu.

Kaynak: AA