Fuhuş operasyonunda şok sözler!

Konya’da ahlak polisi, geceleri yol kenarlarına çıkıp araçlara otostop çekerek fuhuş yapan 5 hayat kadınını suçüstü yakaladı.

Fuhuş operasyonunda şok sözler!
Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro polisi, hayat kadınlarının geceleri merkez Karatay ilçesi Piri Esad Caddesi ve Sedirler Mahallesi Saman Pazarı civarında yol kenarına çıkıp, otostop çekerek durdurdukları araç sürücüleriyle belirli ücret karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini tespit etti.

Kadınların çıktığı caddelerde çalışma başlatan polis, bir süre devam eden fiziki takibin ardından 5 kadınını durdurdukları araçlarla pazarlık yaparken suçüstü yakaladı. Uyuşturucu bağımlısı olan hayat kadınlarının yoldan geçen sürücülerle 50 ila 100 lira karşılığında anlaştıktan sonra otel, ev ya da ıssız yerlere giderek cinsel ilişkiye girdikleri ileri sürüldü.

Gözaltına alınan yaşları 22 ila 31 arasında değişen 5 hayat kadını Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kadınlar daha sonra ifadeleri alınmak üzere Ahlak Büro Amirliği’ne götürüldü.

Ahlak polisi tarafından geçtiğimiz hafta yine aynı caddelerde yönelik yapılan çalışma neticesinde 15 kadını suçüstü yakalamıştı.

Fuhuş operasyonunda şok sözler!

Fuhuş operasyonunda şok sözler!

Kaynak: İHA