ETSO'dan Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), il merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören ihtiyaçlı öğrencilere ayakkabı, giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

ETSO'dan Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı
ETSO tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan eğitim yardımları, bu yıl da belirlenen okullarda dağıtıldı. Aziziye ilçesi Dadaşkent semtindeki 23 Nisan Ortaokulu’ndaki ihtiyaçlı öğrenciler için yapılan kırtasiye ve giyim yardımlarını, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir ve Genel Sekreter Av. Harun Delibaş tarafından Okul Müdürü Adnan Selvitopi’ne teslim edildi.

BAŞKAN YÜCELİK; “30 BİN TL TUTARINDA YARDIM YAPILDI”

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bu eğitim-öğretim yılında da ilköğretim okullarındaki ihtiyaçlı öğrencilere toplam 30 bin lira tutarında yardım yapıldığını belirterek, yardımların her yıl düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini vurguladı. Başkan Yücelik, “Odamız il genelindeki ilköğretim okullarında ihtiyaçlı öğrencileri tespit etti ve dağıtımı buna göre yaptık. Toplam 13 okulda öğrenim gören yaklaşık 1000 öğrenciye, ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımı dağıttık. Yardımlarımız gelecek yıllarda da aksamadan devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA