Canlı yayında korkutan görüntü

Okuma yazmayı öğrendikten sonra hikayesini kaleme alan Nazmiye Kocakulak, Yılmaz Morgül ve İbrahim Erkal'ın kendisine yardım edeceğini duyunca heyecandan beyin kanaması geçirdi.

Canlı yayında korkutan görüntü
Canlı yayında korkutan görüntü
Okuma yazmayı 62 yaşında öğrendikten sonra acı dolu hayat hikayesini kaleme alan Nazmiye Kocakulak, kitabının tanıtımı için katıldığı televizyon programında heyecanlanınca beyin kanaması geçirdi.

Daha önce hayat mücadelesini anlatan ve çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor.

KONSER GELİRİNİ VERECEKLERİNİ DUYUNCA...

Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morgül'ün sunduğu televizyon programına katılan Kocakulak, programa konuk olarak gelen İbrahim Erkal'ın, Yılmaz Morgül'le beraber konser düzenleyeceklerini ve konserden elde edilen geliri kendisine bırakacağını söylemesi üzerine heyecanlandı.

Canlı yayında korkutan görüntü



BİR ANDA FENALAŞTI, BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Sevinç ve heyecana dayanamayan Kocakulak, yayın sırasında bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Katıldığı yayından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kocakulak'ın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

SOL TARAFI FELÇ GEÇİRDİ

Beyin kanaması geçiren Kocakulak'ın sol tarafının felç geçirdiği tespit edildi.. Yoğun bakımdan çıkarılan Kocakulak, ikinci bir beyin kanaması geçirme ihtimaline karşı hastanede tedavi altında tutuluyor.

Kocakulak'ın 'Tek Başına' isimli kitabının tanıtımı için düzenlenecek program da rahatsızlık geçirmesinden dolayı iptal edildi.