Beylikdüzü'nde Her 'Yol' Açık Olacak

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı. Davutpaşa Caddesi Atatürk Bulvarı ile Anadolu Caddesi kesişimindeki Adnan Kahveci Mahallesi’nin Kalkan, Esentepe, Uludağ Caddeleri ile Kuştepe ve Harbiye Caddesi’nin bağlantısı sağlandığında, proje tamamlanmış olacak.

Beylikdüzü'nde Her 'Yol' Açık Olacak
İlçede belirli günlerde oluşan trafik yoğunluğuna, ana yollara alternatif bağlantı yolları oluşturarak çözüm bulan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, son olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalara başladı.

Çarşamba ve Pazar günü Kapalı Beylik Pazarı’nın oluşturduğu yoğun trafiği azaltmak için Davutpaşa Caddesi Atatürk Bulvarı ile Anadolu Caddesi kesişimindeki Adnan Kahveci Mahallesi’nin Kalkan, Esentepe, Uludağ Caddeleri ile Kuştepe ve Harbiye Caddesi’nin bağlantısı sağlanacak.

2017 Haziran ayında bitmesi planlanıyor

Gerçekleştirilecek proje 1/1000 ölçekli 09.06.2011 tasdik tarihli Gürpınar 3’üncü etap uygulama imar planına göre 25 metre genişliğinde orta refüjü olacak, çift gidiş çift geliş araç trafiği sağlanacak, yolun bir tarafında parklanma imkanı sunacak ve bisiklet yolu kazandırılacak aydınlatma çalışmaları da tamamlanacak. 2017 Haziran ayı itibariyle Davutpaşa Caddesi asfaltlanarak trafik kurallarına göre yol çizgi çalışmaları yapılıp hizmete açılacak. Fen İşleri Müdürlüğü, bölge dahilinde trafik yoğunluğunu azaltacak ulaşım akslarını kolaylaştırarak, yol çalışmalarına devam edecek.
Kaynak: İHA