Başkan Turgut Menenjit Hastası Kerim'in Tanışma İsteğini Geri Çevirmedi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, küçük yaşta menenjit hastalığına yakalanan ve yatağa bağlı kalan 22 yaşındaki Kerim Doğruöz’ün tanışma isteğini geri çevirmedi.

Başkan Turgut Menenjit Hastası Kerim'in Tanışma İsteğini Geri Çevirmedi
Başkan Turgut, Doğruöz ailesinin yaşadığı Seyranlık Mahallesi’ndeki evine, mahalle muhtarı Veysel Yalçın ile birlikte gitti. 7 nüfuslu ailenin 22 yaşındaki çocukları Kerim Doğruöz’e moral veren Turgut, baba Recep Doğruöz ve ailesiyle yakından ilgilendi.

Ekrem Doğruöz’ün ailesiyle sohbet ederek, hastanın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Turgut, “Mahalle muhtarımızla Ekrem’i yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle genç yaşta böyle yatağa bağlı kalmak çok zor. Sevdiği insanların, arkadaşlarının kendilerini sürekli ziyaret etmelerini, onunla zaman geçirmelerini isterler. Kendim de bir doktor olarak hem ailemizin hem de hastamızın nasıl bir zorluk içerisinde olduklarını biliyorum. Fakat buna da şükür olsun. Evlat acısı gerçekten zordur. Ama sağlığımıza ve evlatlarımızın varlığına şükretmeliyiz. Bizlerde sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Hastamızın hastaneye gidiş gelişlerinde yaşadığı ulaşım sorununu ortadan kaldırdık. Yolunuzu evin hemen yanına kadar getirdik. Hastamızı tedavi günlerinde ambulans rahatça getirip götürebilir. Bütün hastalarımıza şifa, ailelerimize sabırlar diliyorum” dedi.

Menenjit hastası Ekrem Doğruöz’ün babası Recep Doğruöz de “Başkanım bizleri ziyaret ederek çok mutlu etti. Hem oğlum Ekrem Doğruöz hem de diğer çocuklarımızla birlikte çok sevindik. Oğlumu tedavi günlerinde yol olmadığı için hastaneye götürmekte zorlanıyor, kucağımda veya sırtıma alarak yola kadar taşıyordum. Başkanımız yolumuzu hemen yaptırarak, yolu evimizin yanına kadar getirdi. Allah kendisinden razı olsun. Teşekkür ediyor ve hizmetlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA