Van'da Asker Uğurlaması

Van'da, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde çalışan Veysel Yiğit, vatani görevini yapmak üzere, mesai arkadaşları tarafından davul ve zurnayla askere uğurlandı.

Sekreterlik bahçesinde, Balıkesir'de vatani görevini yapacak Yiğit'in omuzlarına Türk bayrağı asan arkadaşları, hep birlikte halay çekti.

Daha sonra eline kına yaktıkları arkadaşlarını havaya atan sekreterlik çalışanları, Yiğit'i vatani görevini yapması için göndermenin mutluluğunu yaşadı.

Arkadaşlarının hazırladığı etkinliğin kendisi için sürpriz olduğunu belirten Yiğit, vatani görevini yapacağı için gururlu olduğunu ifade ederek, 'Vatan borcu, namus borcudur. Askerliğimi yapacağım için mutluyum. Hayatımda unutamayacağım bir an. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Şevki Konür ise vatanın her karışının kendileri için aynı değerde olduğunu belirterek, 'Arkadaşımızın askerlik hayatında başarılı olmasını diliyoruz. İnşallah aynı mutlulukla kendisini karşılarız.' diye konuştu.

Törenin sonunda Yiğit'e hastane yönetimi ve iş arkadaşları tarafından Kur'an-ı Kerim ve asker bohçası hediye edildi.

Kaynak: AA