TURSAB Temsilcileri Vali Çelik'i Ziyaret Etti

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Eskişehir Temsilciliği Başkanı Akın Çamoğlu ve birlik üyeleri Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

TURSAB Temsilcileri Vali Çelik'i Ziyaret Etti
Eskişehir’in sahip olduğu tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliğin insanlara daha iyi anlatılmasını isteyen Vali Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hem hızlı tren yolu ile hem de çevre illere yakın karayolu ile Eskişehir’i kolay ulaşılabilir bir şehir olarak nitelendiren Vali Çelik, Eskişehir’i ziyaret edecek turistlere gerekli kolaylığın sağlanması noktasında herkesin üzerine görevler düştüğünü belirtti.

Eskişehir’deki turizmin daha çok kalkınması için ilgili kurum ve kuruluşlarla sık sık bir araya gelinmesini isteyen Vali Çelik, bu tür buluşmaların eksikleri konuşmak ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek açısından bir fırsat olduğunu söyledi.



Ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik’e teşekkür eden Başkan Çamoğlu ise, Eskişehir’deki turizmin daha çok gelişmesi adına TURSAB olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
Kaynak: İHA