Sultanköy Kültür Merkezi'Ne Kavuşacak

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Sultanköy Kültür Merkezi inşaat alanının 3 bin metrekare olacağını ve halkın tüm ihtiyacına cevap verecek şekilde çok fonksiyonel olarak projelendirildiğini söyledi.

Sultanköy Kültür Merkezi'Ne Kavuşacak
Ürettiği projeleri bir bir hayata geçiren Belediye Başkanı İbrahim İbrahim Uyan, yeni projeler üretmeye de devam ediyor. Uyan, Yeni belediye binası, gençlik merkezi, Yeniçiftlik Kültür Merkezi, Yeniçiftlik Kapalı Pazaryeri, Yeniçiftlik sahil düzenlemesi, Sultanköy mahallesi sahil yürüyüş yolu, asfalt şantiyesi, Marmaraereğlisi Meslek Yüksek okulu gibi dev projeleri bir bir ilçeye kazandırdıkları dile getirdi.

Çalışmalarına Sultanköy mahallesinde devam eden Başkan Uyan, mahalleye yeni bir Kültür Merkezi yapımı için proje çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdi. Sultanköy mahallesinde yapılması planlanan Kültür Merkezi bünyesinde 860 kişilik düğün salonu, kafeterya, TV salonu, sergi salonu, bilgisayar salonu, 220 kişilik konferans salonu, sinema salonu, kurs odaları, spor salonu, lokanta bulunduracak. Sultanköy Kültür merkezinin inşaat alanı 3000 m2 olup, çok fonksiyonel olarak projelendirildi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Her mahallede eşit ilke hizmeti ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce ilçe merkezinde yeni bir kültür merkezi yaptık ve su anda faaliyette. Yeniçiftlik mahallemizde de ek hizmet binasında atıl durumda bulunan alanı modern bir halde yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Şu anda aktif olarak kurslar başlamış bulunmakta. Sultanköy mahallemizde de aynı çalışmaları yapmak adına yeni bir kültür merkezi proje çalışmalarımız devam ediyor. Her mahallenin ihtiyacına yönelik projelendirme yapıyoruz. Bu mahallemizde bulunmayan düğün salonu da proje içinde mevcut. Vatandaşlarımıza faydalı bir proje olacağını düşünüyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA