Sermaye Piyasaları Kongresi Başlıyor

Dünyanın önde gelen finans guruları, akademisyenler, piyasa temsilcileri, kurumsal ve bireysel yatırımcılar 45 Kasım'da Sermaye Piyasaları Kongresinde bir araya gelecek.

'Güçlü Sermaye Piyasaları, Güçlü Türkiye' ana temalı Sermaye Piyasaları Kongresi, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğinin (TSPB) ev sahipliğinde 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TSPB açıklamasına göre, dünyanın önde gelen finans guruları, akademisyenler, piyasa temsilcileri, kurumsal ve bireysel yatırımcılar Sermaye Piyasaları Kongresinde bir araya gelecek. Wyndham Grand Hotel Levent'te düzenlenecek kongrede, piyasa fırsatları, piyasa düzenleme eğilimleri, türev ürünler, teknik analizler, faizsiz kazanç modelleri, sermaye piyasalarında kariyer fırsatları gibi çok sayıda konu ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin katılımının beklendiği kongrede Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Özelleştirme İdaresi Başkanı Mehmet Bostan,Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz, Dünya Bankası Küresel İslami Finans Geliştirme Merkezi Başkanı Zamir Iqbal, European Bank for Reconstruction and Development Türkiye Direktörü Jean Patrick Marquet ve The Economist Dergisi Avrupa Editörü Oliver August konuşmacı olarak yer alacak.
Kaynak: AA