Sapanca'da TOKİ'nin 110 Konutu İçin Kura Çekildi

Sapanca ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde yapılan 110 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde inşaatları bitme aşamasında olan 63 konut ile 47 hak sahibinin konut belirleme kuraları çekildi.

Noter huzurunda gerçekleşen çekiminin ilk bölümünde 47 hak sahibinin 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilen konutları belirlendi. İkinci bölümde ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde 2+1 olarak inşaatları gerçekleştirilen 12'si engelli vatandaşlara ait toplam 63 konutun kuraları çekildi.

Sapanca Spor Salonu'ndaki kura çekimine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Barınma Yardımları Daire Başkanlığı Uzmanı Engin Tokar, Sapanca Belediye Başkan Vekili Osman Şükrü Memi, Belediye Başkan Yardımcısı Mübin Yeni, İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü İbrahim Sucan ve hak sahipleri katıldı.

Kaynak: AA