Kaymakam Çetin'den PTT Şubesine Ziyaret

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, PTT teşkilatının kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle PTT Varto Şubesini ziyaret etti.

Kaymakam Çetin'den PTT Şubesine Ziyaret
Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, beraberindeki İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner ile PTT Varto Şube Müdürü Erdal Yıldırgan’ı makamında ziyaret ederek, 167. yıl pastasını hep birlikte kestiler. Ziyarette konuşan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, PTT’nin kuruluşunun 167. yılını geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "PTT köklü bir kuruluştur. Bu nedenle bu köklü kuruluşumuzun yıl dönümü kutluyor ve çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

PTT Varto Şube Müdürü Erdal Sayılgan ise, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Kurumumuzun başarısı da tesadüf olmayıp, birlik ve beraberlikten, gönül birliğiyle çalışmanın ürünüdür. Hizmetlerini bu bilinçle sunmayı ilke edinmiş olan kurumumuz, her kademedeki personelin fedakar çalışmalarıyla çağın gereklerini yerine getirme gayreti içerisindedir. Kurum olarak 167 yıllık tecrübenin verdiği güvenle hep birlikte daha nice 167. yıllara ulaşmak dileği ve gayreti ile sevgi ve saygılar sunuyorum. İlçe kaymakamımızın bu ziyaretinden dolayı da kendisine teşekkür ederim" dişe konuştu.

Kaynak: İHA