GGC 2016 Basın Ödülleri Yarışması

Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) 2016 Basın Ödülleri Yarışması'nın başvuruları başladı.

GGC'den yapılan açıklamaya göre, 2016'da yayınlanmış eserlerin değerlendirmeye alınacağı yarışma, haber, köşe yazısı, sayfa tasarımı, haber ve spor fotoğrafı, televizyon programı, haber ve radyo programı olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilecek.

Katılımcılar, eserlerini 1 Aralık 2016'ya kadar ilgili şartnamede belirtilen şekilde GGC'ye teslim edebilecek.

Eserler bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilecek. İlk 3'e giren eserlere çeşitli ödüller verilecek. Jüri özel ödülüyse ulusal basında televizyon ve gazete alanında başarılı isimlere verilecek.

GGC Başkanı İbrahim Ay, 10 Ocak 2017 Çalışan Gazeteciler Günü'nde gerçekleştirilecek ödül törenine, bu yıl ulusal basından da önemli isimleri davet edeceklerini belirtti.

Ay, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü 'Şimdi Gaziantep'e Gitme Zamanı' kampanyasına da yarışma vesilesiyle destek olmayı planladıklarına işaret ederek, 'İlimizde ağırlayacağımız ulusal basındaki ünlü isimlerin, buradaki sosyal yaşamı yakından görmelerine vesile olacağız. Bu sayede ilimiz üzerindeki algının değişmesine bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.' açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA