Başkan Kılınç Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

CHP Besni İlçe Başkanlığı tarafından ilçede bulunan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Başkan Kılınç Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Restaurantta düzenlenen yemekli toplantıya CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Yönetim Kurulu Üyeleri Duran Özcan ve Haceli Temel ile İlçede bulunan 11 mahallenin 9 muhtarı katıldı.

Toplantıda muhtarlar mahallelerinde bulunan sorun ve sıkıntıları ile ihtiyaç duyulan projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, "Bugün burada toplanmamızın tek amacı Besni’mizin eksiklerini, yarım kalan hizmetlerini, projelerimizi, ihtiyaçlarımızı ve sorunlarımızı masaya yatırmak. Yani kısaca Besn’mize hizmet etmektir. Tespitleri belirleme konusunda da siz muhtarlarımıza ve bizlere çok büyük görevler düşüyor.

Çünkü muhtar seçilmiş olan, hareketinde serbest olan, köyde veya şehrin mahallesinde seçimle o semtin idare ve hükumet işlerini üzerine alan kimsedir.

Besnimiz, insanıyla, doğasıyla, havasıyla, toprağıyla, tarihiyle, yani her şeyi ile çok güzel ender ilçelerimizden biridir. Ama ne yazık ki hala gelişme bakımından bir sıçrama yapamamıştır. Bu konuda hepimize çok büyük sorumluklar düşmektedir. O yüzdendir ki hep birlikte din, dil, ırk, mezhep ve siyasi görüş gütmeden Besni’mizi herkesin daha rahat yaşayabileceği bir şehre kavuşturmalıyız. Umut ediyorum ki toplantımız, Besnimize eksik veya yapılmayan hizmetler konusunda mücadelenin ilk kıvılcımı olur.

Sizlerden isteğim mahallerimizin tüm eksikliklerini, aksayan, yapılmayan veya ihtiyaç duyulan tüm projelerimizi dile getirerek birlikte çözüme ulaştırmanın mücadelesini yapalım. Unutmayalım ki Besni hepimizin.

Hepimizin ortak paydası Besnimize Hizmet sloganıyla çıktığımız bu yolda umut ediyorum ki Besnimiz hakkettiği hizmetlere kavuşacaktır.

Ben Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak ilçemizin her karış toprağında yapılması gereken ama yapılmayan hizmetlerin takipçisi, yapılan hizmetlerin ise destekçisi olmaya devam edeceğim" dedi.

Toplantı sonunda mahallelerde bulunan sorun ve sıkıntıların yanı sıra düşünülen projeler CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.
Kaynak: İHA