Bakanı Zeybekci'nin İsmi Çameli'de Bulvara Verildi

Denizli'nin Çameli ilçesinde, Belediye Meclisi'nin kararıyla Çevre Yolu, Akpınar Caddesi ve Fethiye Yolu'nun ismi 'Nihat Zeybekci Bulvarı' olarak değiştirildi.

Çameli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısında, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın ilçedeki Yumrutaş Mahallesi Başkacı mevkisine kadar olan güzergahtaki Akpınar Caddesi, Fethiye Yolu'nun adının Nihat Zeybekci olarak değiştirilmesinin teklif edildiği kaydedildi.

Açıklamada, teklifin meclis üyelerince kabul edildiği ifade edildi.

Belediye Başkanı Arslan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ülkeye, Denizli'ye ve Çameli ilçesine önemli hizmetlerde bulunduğunu belirtti.

Arslan, '61, 62, 63 ve 65. hükümetlerde Ekonomi Bakanımız ve Denizli Milletvekilimiz Nihat Zeybekci'nin ilçemize olan yatırımlara destekleri büyük. İsminin yad edilmesi ve ülkemiz için hizmetlerine devam eden Nihat Zeybekci isminin ilçemizde ölümsüzleşmesini istedik. Meclis kararınca oybirliğiyle Yumrutaş Mahallesi Başkacı mevkisine kadar olan güzergahın üzerinde bulunan Çevre Yolu, Akpınar Caddesi ve Fethiye Yolu'nun isimlerinin Nihat Zeybekci Bulvarı olarak değiştirilmesine karar verildi. İlçemize hayırlı olsun.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA