Artvin Valisi Doğanay'dan Şavşat'a Ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, 'Sakin Şehir' ünvanlı Şavşat ilçesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.

İlk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Doğanay, Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Daha sonra İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Doğanay, ilçenin asayiş ve güvenliği konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Ardından belediyeye giden Doğanay, cadde üzerinde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak, bir süre sohbet etti.

Vali Doğanay, belediyenin hizmetleri ve faaliyetleri konusunda Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ile bir süre görüştü.

Daha sonra Vali Doğanay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, 30 çalışanıyla 38 yaşlıya hizmet veren sokak tipi Yaşlılar Yaşam Yerleşkesini ziyaret etti.

Vali Doğanay, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Şentürk Ağırbaş'tan yerleşkedeki hizmete dair bilgi aldıktan sonra burada yaşayan yaşlılarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Yaşam Yerleşkesi sakinleri Vali Doğanay'dan, acil durumlarda hastaneye ulaşabilmek amacıyla ambulans tahsis edilmesini istedi. Bunun üzerine Vali Doğanay, söz konusu ambulansın kısa sürede kendilerine tahsis edileceğini söyledi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Şavşat'ı ziyaret ettiğini belirten Vali Doğanay, ilçede yapılması planlanan ve devam eden çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.

Kaynak: AA