'Sevda Kuşun Kanadında' Kadrosuna İki Yeni Oyuncu

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutmayı amaçlayan dizinin bundan sonraki bölümlerinde, Gürbey İleri ve Buse Varol da rol alacak.

TRT 1'de yayınlanan ve 1970'li yılların çalkantılı olaylarını ekranlara taşıyan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisi, oyuncu kadrosuna 2 yeni ismi dahil etti.

Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Mesut Uçakan'ın yaptığı dizinin bundan sonraki bölümlerinde, Gürbey İleri ve Buse Varol da rol alacak.

Başrollerinde Yavuz Bingöl, Sevtap Özaltun, Ufuk Bayraktar ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak 16. bölümünde, Gürbey İleri 'Asım', Buse Varol ise 'Doktor Elif' karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Oyunculuk kariyerine 'Arka Sıradakiler' dizisiyle başlayan İleri, 'Kalbim Seni Seçti', 'Muhteşem Yüzyıl: Kanuni', 'Yasak', 'Kaderimin Yazıldığı Gün' ve 'Eve Dönüş' dizilerinin kadrolarında yer aldı.

Buse Varol ise ilk çalışması 'Tozlu Yollar'ın ardından, 'Şehrin Melekleri', 'Kış Güneşi' ve 'Arka Sokaklar' dizilerinde rol alırken, 'Dağ 2' sinema filminde de 'Ece' karakterini canlandırdı.

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutmayı amaçlayan 'Sevda Kuşun Kanadında', Cuma akşamları saat 20.00'de TRT 1'de seyircisiyle buluşuyor.

Kaynak: AA