Serik Gençlik Merkezine Kavuşuyor

Serik’te, gençlere yönelik çok yönlü olarak planlanan Serik Gençlik Merkezi’nin ihalesi yapıldı. Serik Belediyesinde yapılan toplantıda ise ruhsat Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran’a teslim edildi. İnşaat sürecinin ise kısa süre sonra temel atma ile başlayacağı bildirildi.

Serik Gençlik Merkezine Kavuşuyor
Antalya’nın Serik İlçesi’nde gençlere yönelik çok yönlü olarak planlanan Serik Gençlik Merkezi’nin ihalesi yapıldı. Yapı ruhsatı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran’a teslim edildi. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Taşkaya, Erhan Yılmaz, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Fatih Işık, Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen’in de katıldığı toplantıda proje ve inşaat konusu teknik açıdan değerlendirildi.

Yakın zamanda inşaatına başlanacak olan Serik Gençlik Merkezi, Merkez Mahallesi’nde mevcut olan 100.Yıl Kapalı Spor Salonun yerine inşa edilecek. Serik’te sosyal ve kültürel alanda birçok organizasyona ev sahipliği yapacak olan tesis Antalya’nın 3. Gençlik Merkezi olacak. 18 ayda tamamlanması planlanan merkezin toplam maliyeti 4 milyon 350 bin TL. Gençlik Merkezinde, çok amaçlı salonlar, derslikler, kütüphane, sentetik halı saha, tenis kortu, yürüyüş yolu, koşu pisti, güreş salonu, resim, müzik, bilgisayar, zeka oyunları salonları, kafeterya ve diğer bölümler bulunacak.

(ST)
Kaynak: İHA