Rize'de Huzur Operasyonu

Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak amacıyla asayiş uygulamalarına ara vermeden devam ediyor.

Rize'de Huzur Operasyonu
Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kentin giriş çıkış noktaları ile eğlence ve umuma açık yerlerinde eş zamanlı olarak yaptığı araç, kişi araması ve trafik kontrolü sonucunda 309 kişinin GBT sorgusu yapıldı, aranması olan 1 kişi yakalandı. Huzur operasyonunda ülkeye vizesiz giriş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu 1 kadın işlemleri yapılarak sınır dışı edilirken, 75 araç kontrol edildi ve 9 iş yerinde de arama yapıldı.

İş yerlerinde yapılan kontrollerde 1 iş yerinde 70 şişe bandrolsüz içki yakalayan ekipler tarafından iş yerine gerekli adli işlem, 1 iş yerine ise 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun kapsamında idari işlem yapıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Rize merkez ve ilçelerinde huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

(HFD-ÖS-Y)
Kaynak: İHA