Onkoloji Polikliniği Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi İç Hastalıkları ve Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Onur Eşbah, Düzce ve bölgeye sağlık hizmeti vermeye devam eden Onkoloji Polikliniği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Onkoloji Polikliniği Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor
Düzce Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesindeki Medikal Onkoloji ve Hematoloji kliniklerinin kanser hastalarına yönelik sağlık hizmetlerini aksatmadan devam ettirdiğini dile getiren Doç. Dr. Onur Eşbah, solid tümörler için gerekli tüm kemoterapi tedavilerinin Gündüz Tedavi Ünitesi’nde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Doç. Dr. Eşbah, ayrıca kan hastalıklarıyla ilgili kanserler için de Hematoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Birgül Öneç tarafından kemoterapi tedavisinin başarıyla uygulandığını sözlerine ekledi.

Düzce Üniversitesi Hastanesinde tüm onkoloji hastalarının tedavi edilebildiğine dikkat çeken Doç. Dr. Onur Eşbah, yatarak tedavi edilmesi gereken hastaların da Dahiliye Servisinde yatarak ileri tetkik ve tedavilerinin yapıldığını vurguladı.

Düzce’de kendisi dışında Onkoloji Uzmanı bulunmadığının altını çizen Eşbah, Üniversite Hastanesinde Onkoloji Polikliniği sayesinde hastaların çevre illere ve büyük şehirlere gidip gelirken yaşadıkları maddi ve manevi zorlukların önüne geçildiğini söyledi.



Hastaların Onkoloji Polikliniğinden son derece memnun olduklarını belirten Doç. Dr. Onur Eşbah, İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerden gelen hastaların takip ve tedavilerinin devamı için Üniversite Hastanesine başvurmasının, tedavideki başarıların bir göstergesi olduğuna vurgu yaptı.

Her gün öğlene kadar doçent düzeyinde poliklinik hizmeti verilmesinin hastalardaki güveni ve memnuniyeti artırdığını söyleyen Doç. Dr. Eşbah, ekip olarak mutlu ve huzurlu bir ortamda çalıştıklarını dile getirerek bu durumun hastalara olumlu bir şekilde yansıdığını ifade etti.

Doç. Dr. Onur Eşbah, Onkoloji Polikliniği olarak büyük bir ivmeyle çalışmalarına devam edeceklerini belirterek açıklamalarını sonlandırdı.

(AY)
Kaynak: İHA